Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Бийр Шева - Апоел Рамат Ган

4 Декември 2012 - 19:15
Апоел Бийр Шева
Апоел Рамат Ган
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
3 - 2
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе футболната среща от поредния кръг на настоящият футболен шампионат във Висшата Лига на Израел между Апоел Бийр Шева и Апоел Рамат Ган.

Време е за статистиката за днешната футболна среща:

Апоел Бийр Шева

Домакините от Апоел Бийр Шева заемат 10-та позиция в таблицата с актив от 13 точки, събрани след 2 победи, 7 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 срещи са отбелязали 11 гола в противниковата врата и са допуснали 12 попадения в мрежата си. Като домакин отборът на Апоел Бийр Шева има 5 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 3 равенства и нито една загуба у дома, вкарал е 5 гола в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя във Висшата Лига футболистите на Апоел Бийр Шева имат на сметката си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, при голова разлика 5-7.

Апоел Рамат Ган

Гостуващият тим на Апоел Рамат Ган е 13-ти в класирането с актив от 10 точки, натрупани след 2 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача има отрицателна голова разлика 12-14. Като гост тимът е играл 5 двубоя до момента, в които има 2 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 7-7.

В предишните си 6 официални двубоя във Висшата Лига футболистите на Апоел Рамат Ган са постигнали 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали на противника си 6 попадения и са допуснали 8 гола.

Апоел Бийр Шева - Апоел Рамат Ган - преки срещи

В последните 4 двубоя между двата съперника, Апоел Бийр Шева има спечелени 2 срещи, отбора на Апоел Рамат Ган няма постигната нито една победа, а в 2 двубоя двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 5-2. В предишните 2 мача на своя терен срещу тима на Апоел Рамат Ган, футболистите на Апоел Бийр Шева са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините спечели с 1-0 у дома над Бней Йехуда в предишния кръг в първенството на Израел и прекъсна серията си от 5 мача без победа в първенството - 4 ремита и 1 загуба.

Тимът на гостите спечели с 3-0 като гост срещу Апоел Акре в предишния си двубой в шампионата и прекъсна серията си от 6 мача без победа в първенството - 3 ремита и 3 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.