Обосновани Футболни Прогнози

Емполи - Виченца

15 Декември 2012 - 16:00
Емполи
Виченца
Прогноза: 1
Коефициент: 1.83
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на първенството в Италия в Серия Б между футболните състави на Емполи и Виченца.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия двубой:

Емполи

Футболистите на Емполи се намират на 9-то място в класирането с 25 точки, след 7 победи, 5 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 18 срещи са успели да отбележат 32 попадения и са получили 34 гола в своята мрежа. Пред собствените си верни привърженици съставът на Емполи е изиграл 9 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 13 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 17 гола в своята врата.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Емполи е записал 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 14 вкарани и 10 получени гола.

Виченца

Гостуващият състав на Виченца заема 15-то място във временното класиране с общ актив от 18 точки, натрупани след 3 победи, 9 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 18 мача има голова разлика 20-23. На чужд терен тимът е играл 9 срещи до момента, в които има 6 равенства и 3 загуби и все още не е записал нито една победа навън, реализирал е 6 гола във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му вкарат 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Серия Б отборът на Бяло-червените има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-9.

Емполи - Виченца - преки срещи

В последните 5 играни мача между двата отбора, отборът на Емполи няма спечелена нито 1 победа, отбора на Виченца има постигнати 2 победи, а в 3 двубоя двата тима не са успели да се победят, при общо голово съотношение 4-6. В предишните 2 срещи у дома с отбора на Виченца, футболистите на Емполи нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Емполи има победа в последния си мач в Италия, а у дома стигна до реми в последния си двубой.

Тимът на гостите от Виченца стигна до равенство в предишния кръг в първенството на Италия, а на чужд терен допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.83 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.