Обосновани Футболни Прогнози

Сасуоло - Модена

7 Декември 2012 - 21:45
Сасуоло
Модена
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се състои двубоя от поредния кръг на настоящият сезон в Серия Б на Италия между футболните отбори на Сасуоло и Модена. Сасуоло излизат срещу гостуващите футболисти на Модена на своя терен.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен мач:

Сасуоло

Сасуоло са водачи в класирането с актив от 39 точки, натрупани след 12 победи, 3 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 17 двубоя са успели да отбележат 32 попадения във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 11 гола в своята мрежа. Пред собствените си верни фенове Сасуоло е изиграл 8 срещи досега, в които е записал 7 победи, 1 равенство и нито една загуба у дома, при голова разлика 15-3.

В последните си 6 официални срещи в Серия Б тимът на Сасуоло има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 12-7.

Модена

Съставът на гостите от Модена е 7-ми в класирането с общ актив от 25 точки, постигнати след 7 победи, 6 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 17 мача има голова разлика 22-16. При визитите си отборът има 8 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 12-12.

В предишните си 6 официални срещи в Серия Б играчите на Модена са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали 5 попадения и са инкасирали 4 гола.

Сасуоло - Модена - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Сасуоло има записанa една победа, отбора на Модена няма записана нито 1 победа, а 4 двубоя са завършили реми, при общо голово съотношение 8-5. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Модена, футболистите на Сасуоло нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините стигна до равенство в последния си мач в шампионата, а при домакинствата си е с 4 поредни успеха.

Тимът на гостите от Модена има победа в последния си мач в Италия, а далеч от дома има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.