Обосновани Футболни Прогнози

Кротоне - Варезе

23 Декември 2012 - 16:00
Кротоне
Варезе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболистите на Кротоне и Варезе от 20-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Италия в Серия Б.

Накратко информацията за днешния двубой:

Кротоне

Кротоне заемат 13-та позиция в класирането с актив от 21 точки, записани след 5 победи, 6 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 срещи имат отрицателна голова разлика 18-22. Като домакин Кротоне има 9 двубоя до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 13-10.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б футболистите на Кротоне са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Варезе

Отборът на гостите от Варезе заема 4-та позиция в класирането с актив от 32 точки, записани след 9 победи, 6 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя е вкарал 25 гола и е инкасирал 21 попадения в мрежата си. На чужд терен тимът има 9 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, отбелязал е 9 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 13 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия Б тимът на Варезе има в актива си 5 победи и една загуба, като са реализирали в противниковата мрежа 10 гола и са получили 2 гола от противниковите футболни отбори.

Кротоне - Варезе - преки мачове

В последните 4 играни двубоя между двата съперника, Кротоне е спечелил 1 победа, тима на Варезе също е постигнал една победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 3-3. В предишните 2 срещи у дома с Варезе, играчите на Кротоне са записали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините от Кротоне има неуспех в предишния си мач в първенството на Италия, а на собствения си стадион записа реми в последния си мач.

Тимът на гостите от Варезе е с 4 последователни успеха в първенството на Италия, а като гост постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.