Обосновани Футболни Прогнози

Оцелул Галац - Студентеск Яш

3 Декември 2012 - 18:00
Оцелул Галац
Студентеск Яш
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
0 - 3
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе насочено от футболния двубой между футболните отбори на Оцелул Галац и Студентеск Яш от 18-ия кръг на футболния шампионат в Румъния в Лига I.

Но стига общи приказки време е за статистиката за предстоящия двубой:

Оцелул Галац

Футболистите на състава домакин са 12-ти във временното класиране с актив от 19 точки, натрупани след 4 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача са успели да реализират 20 гола във вратата на противниците си и са допуснали 22 попадения в мрежата си. У дома съставът има 8 мача до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и една загуба, отбелязал е 10 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Оцелул Галац са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Студентеск Яш

Гостуващият отбор на Студентеск Яш е 16-ти в класирането с 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 17 двубоя има отрицателна голова разлика 14-24. Далеч от дома отборът има 9 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 7 загуби, при голова разлика 5-15.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Синьо-белите са постигнали 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

Оцелул Галац - Студентеск Яш - преки двубои

В последните 2 мача между двата противника, съставът на Оцелул Галац е постигнал една победа, отбора на Студентеск Яш няма нито 1 победа, а в 1 двубой двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 3-2.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в последния си двубой в шампионата, а у дома е с 3 поредни успеха.

Тимът на гостите има неуспех в предишната си среща в първенството на Румъния, а далеч от дома има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 0 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.