Обосновани Футболни Прогнози

Газелек Аячо - Лавал

14 Декември 2012 - 19:45
Газелек Аячо
Лавал
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач от поредния кръг на шампионата във Франция в турнира Лига 2 между футболистите на Газелек Аячо и Лавал.

Време е да предоставя информация за днешния футболен двубой:

Газелек Аячо

Домакините се намират на 19-та позиция във временното класиране с общ актив от 13 точки, събрани след 2 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача са успели да реализират 16 гола в мрежата на противниците си и са допуснали 22 попадения в своята мрежа. Като домакин съставът на Газелек Аячо има 7 срещи до момента, в които има 1 победа, 5 равенства и една загуба, при обща голова разлика 8-7.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Газелек Аячо има записани 3 равенства и 3 загуби и нямат нито една победа, като са вкарали в противниковата мрежа 6 гола и са инкасирали 10 гола от своите съперници.

Лавал

Гостуващият състав на Лавал е 15-ти в класирането с общ актив от 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 17 срещи е реализирал 20 гола във вратата на съперниците си и е получил 21 гола в собствената врата. На чужд терен отборът е изиграл 9 срещи досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 10-11.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Лавал е записал 3 победи и 3 загуби, като са реализирали 9 попадения и са инкасирали 8 попадения.

Газелек Аячо - Лавал - директни мачове

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините от Газелек Аячо е с 2 поредни поражения в шампионата, а на собствения си терен е с 2 последователни равенствa.

Тимът на гостите от Лавал е в серия от 2 загуби в шампионата, а далеч от дома допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.