Обосновани Футболни Прогнози

Бастия - Олимпик Марсилия

12 Декември 2012 - 22:00
Бастия
Олимпик Марсилия
Прогноза: X2
Коефициент: 1.29
1 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на сблъсъка между тимовете на Бастия и Олимпик Марсилия от 17-ия кръг на футболния шампионат във Франция в Лига 1.

Накратко информацията за днешния сблъсък:

Бастия

Домакините са 13-ти в класирането с актив от 19 точки, събрани след 5 победи, 4 равенства и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 16 срещи имат отрицателна голова разлика 21-33. У дома отборът на Бастия има 7 срещи до момента, в които има 4 победи и 3 загуби, при голова разлика 12-15.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 1 футболистите на Бастия са записали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вкарали 6 гола и са получили 12 гола.

Олимпик Марсилия

Гостуващият отбор на Олимпик Марсилия е трети в класирането със събрани 29 точки, от 9 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи е успял да вкара 20 попадения в противниковата врата и е допуснал 19 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът има 8 двубоя, в които е записал 5 победи и 3 загуби, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е получил 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Олимпик Марсилия е постигнал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-11.

Бастия - Олимпик Марсилия - директни срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата тима, тимът на Бастия е постигнал една победа, а отбора на Олимпик Марсилия е постигнал 4 успеха, при общо голово съотношение 6-8. В последните 2 срещи на своя стадион с състава на Олимпик Марсилия, играчите на Бастия имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините от Бастия е с 2 равенствa в първенството на Франция, а на собствения си терен постигна успех в предишния си двубой.

Отборът на гостите от Олимпик Марсилия допусна неуспех в последния си двубой в Франция, а при гостуванията си има успех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.