Обосновани Футболни Прогнози

Стабек - Старт Кристиансанд

31 Юли 2011 - 19:00
Стабек
Старт Кристиансанд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.60
4 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от доста доходните ставки в сблъсъка от поредния кръг на футболния сезон в Типелиген на Норвегия между футболистите на Стабек и Старт Кристиансанд. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу Старт Кристиансанд.

Стига приказки време е за информацията за предстоящия мач:

Стабек

Стабек са 7-ми в класирането със събрани 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя са вкарали 27 гола и са инкасирали 30 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Стабек е изиграл 7 мача досега, в които е записал 3 победи и 4 загуби, при голова разлика 7-13 гола.

В предишните си 6 официални мача в Типелиген, играчите на Стабек са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали 8 гола и са инкасирали 10 попадения.

Старт Кристиансанд

Гостуващият състав на Старт Кристиансанд се намира на 16-то място в класирането с 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 16 двубоя има отрицателна голова разлика 23-31 гола. На чужд терен състава е играл 8 срещи, в които има 1 победа и 7 загуби, при обща голова разлика 5-17 гола.

В последните си 6 официални двубоя в Типелиген, футболистите на Старт Кристиансанд са записали една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5-11 гола.

Стабек - Старт Кристиансанд - директни срещи

В последните 5 играни мача между двата тима, Сините е спечелил 3 успеха, състава на Старт Кристиансанд е постигнал една победа, а в 1 мач двата противника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 16-7. В предишните 2 срещи пред своите фенове, Стабек имат 2 успеха.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Стабек постигна победа в последния си двубой в първенството, а при домакинствата си има победа в последната си среща.

Съставът на гостите има загуба в последния кръг в шампионата, а при гостуванията си е с 4 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.60 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.