Обосновани Футболни Прогнози

Йефле - АИК Стокхолм

17 Юли 2011 - 17:30
Йефле
АИК Стокхолм
Прогноза: X2
Коефициент: 1.38
0 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 17-ия кръг на текущият футболен сезон в Швеция в турнира Алсвенскан Лига между съставите на Йефле и АИК Стокхолм.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Йефле

Футболистите на отбора домакин заемат 5-та позиция във временното подреждане с 27 точки, постигнати след 7 победи, 6 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 мача са успели да вкарат 17 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 14 гола в своята мрежа. На собствения си стадион GIF има 8 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-6 гола.

В предишните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига, футболистите на GIF имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 5 гола.

АИК Стокхолм

Отборът на гостите от АИК Стокхолм е 3-ти в таблицата с 29 точки, постигнати след 9 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 срещи е отбелязал 25 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 16 гола във вратата си. На чужд терен тима е изиграл 8 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 8-13 гола.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, тима на АИК Стокхолм е записал 5 победи и една загуба, при обща голова разлика 14-4 гола.

Йефле - АИК Стокхолм - директни срещи

В предишните 5 изиграни двубоя между двата отбора, GIF е записал 3 успеха, а тима на АИК Стокхолм има постигнати 2 победи, при обща голова разлика 4-3. В последните 2 срещи у дома, Йефле имат 2 успеха срещу АИК.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Йефле допусна домакинска загуба в последната си среща в Швеция с 1-3 от ГАИС Гьотеборг след 8 мача без поражение в шампионата и 5 мача без загуба у дома.

Съставът на гостите е в серия от 4 последователни успеха в Швеция, а на чужд терен е с 2 поредни победи - 2-1 над Трелеборг и 3-1 срещу Халмстад.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.38 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.