Обосновани Футболни Прогнози

МИПА - РоПС Рованиеми

25 Юли 2011 - 18:30
МИПА
РоПС Рованиеми
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 0
позната футболни прогнози

Днес ще се спра на футболния сблъсък от 17-ия кръг на сезона във Вейкауслигата на Финландия между тимовете на МИПА и РоПС Рованиеми.

Факти и статистика за предстоящия футболен мач:

МИПА

Играчите на домакините заемат 10-та позиция в класирането с актив от 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 9 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 16 срещи имат голова разлика 17-25 гола. Като домакин МИПА има 8 срещи, в които е записал 3 победи и 5 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 11 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи във Вейкауслигата отборът на МИПА има на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 11 попадения и са инкасирали 10 гола от играчите на съперниците си.

РоПС Рованиеми

Тимът на гостите от РоПС Рованиеми е на последната 12-та позиция в таблицата с временното подреждане с 11 точки, постигнати след 2 победи, 5 равенства и 8 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 15 срещи има голова разлика 19-33 гола. На чужд терен тима е изиграл 7 двубоя досега, в които е записал една победа, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 10-22.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на РоПС Рованиеми има на сметката си 2 равенства и 4 загуби и няма победа, като са вкарали в противниковата врата 6 попадения и са допуснали 20 гола от противниковите футболни състави.

МИПА - РоПС Рованиеми - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата съперника МИПА има записани 2 успеха, РоПС Рованиеми е постигнал една победа, а 2 мача са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 7-6. В последните 2 срещи пред своите почитатели, футболистите на МИПА са постигнали 1 победа и една загуба срещу РоПС, като по рано през сезона загубиха първото си домакинство с 0-4 в средата на Май.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на МИПА допусна загуба в предишния кръг в Финландия с 2-5 при гостуването си на Интер Турку, а при домакинствата си постигна победа в последния си мач с 2-1 над ДжДжК.

Съставът на РоПС Рованиеми е с 2 поредни поражения в първенството на Финландия, а при визитите си е в серия от 4 поредни поражения с общ резултат 3-18.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.