Обосновани Футболни Прогнози

Кеми Кингс - Викингит Хелзинки

3 Юли 2011 - 18:30
Кеми Кингс
Викингит Хелзинки
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
1 - 3
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои футболния двубой от 10-ия кръг на футболния шампионат в Икьонен на Финландия между отборите на Кеми Кингс и Викингит Хелзинки.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Кеми Кингс

Играчите на тима домакин са 9-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 9 мача имат отрицателна голова разлика 8-14. На домашна сцена Кеми Кингс има 5 мача досега, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 5 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството, тима на Кеми Кингс е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби при обща голова разлика 5-11.

Викингит Хелзинки

Гостуващият състав на Викингит Хелзинки е на 5-то място в класирането с общ сбор от 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 срещи е вкарал 14 гола в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 12 попадения. При визитите си тима има 4 мача до момента, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 2 загуби при обща голова разлика 4-5.

В последните си 6 официални срещи в Икьонен, футболистите на Викингит Хелзинки имат на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, в които са вкарали 11 гола и са инкасирали 7 попадения.

Кеми Кингс - Викингит Хелзинки - директни мачове

В последните 5 играни срещи между двата тима, тима на Кеми Кингс има записани 2 победи, а отбора на Викингит Хелзинки е спечелил 3 мача, при общо голово съотношение 4-8. В последните 2 мача у дома срещу Викингит Хелзинки, футболистите на Кеми Кингс постигнаха 2 победи - 2-1 през 2009 година и 1-0 през миналият сезон.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Кеми Кингс допусна поражение в предишния си мач в шампионата с 0-5 при гостуването си на ПК-35 Хелзинки след 3 мача без поражение, а при домакинствата си стигна до реми в последната си среща 0-0 срещу ПоПа Пори и остана само с една победа в 5 срещи - 2-0 над ФК Еспоо в началото на Юни.

Отборът на гостите постигна победа у дома с 3-1 над ПоПа Пори в последния кръг в шампионата след два мача без успех, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща с 1-2 от АС Оулу след победа над КПВ Кокола с 1-0 и равенство 0-0 с ПК-35 Хелзинки.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 1 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.