Обосновани Футболни Прогнози

Монаган Юнайтед - Мервю Юнайтед

15 Юли 2011 - 22:00
Монаган Юнайтед
Мервю Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между съставите на Монаган Юнайтед и Мервю Юнайтед от 18-ия кръг на настоящият футболен сезон в Първа Дивизия на Ирландия.

Фактите за предстоящия футболен сблъсък:

Монаган Юнайтед

Футболистите на тима домакин са трети в таблицата с актив от 37 точки, натрупани след 11 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача имат голова разлика 33-17 гола. Като домакин състава на Монаган Юнайтед има 8 двубоя, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 1 загуба при обща голова разлика 11-4.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия, състава на Монаган Юнайтед е записал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 12-6.

Мервю Юнайтед

Гостуващият отбор на Мервю Юнайтед се намира на 8-мо място в класирането с актив от 20 точки, събрани след 6 победи, 2 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 17 двубоя има голова разлика 21-27 гола. Навън състава има 8 двубоя, в които е записал 2 победи и 6 загуби, отбелязал е 8 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството, играчите на Мервю Юнайтед имат на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са вкарали 6 попадения и са получили 12 гола в своята врата.

Монаган Юнайтед - Мервю Юнайтед - директни двубои

В предишните 4 двубоя между двата съперника Монаган Юнайтед е записал 1 победа, състава на Мервю Юнайтед е спечелил 2 мача, а един двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 7-6. В предишната среща на своя стадион срещу Мервю, Домакините от Монаган Юнайтед спечелиха с 4-0 през Юли 2010 година.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Монаган Юнайтед има успех в предишната си среща в шампионата на Ирландия с 2-1 над Уексфорд Ютс като гост, а у дома допусна загуба в последния си двубой с 0-1 от водача Шелбърн след 7 мача без поражение на своя стадион.

Отборът на гостите е с 2 последователни загуби в шампионата на Ирландия, а като гост е с 5 поредни поражения без отбелязан гол с общ резултат 0-11.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.