Обосновани Футболни Прогнози

Сибир Новосибирск - Енисей Красноярск

11 Юли 2011 - 15:00
Сибир Новосибирск
Енисей Красноярск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.65
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се състои срещата между Сибир Новосибирск и Енисей Красноярск от поредния кръг на първенството в Руската Първа Дивизия.

Фактите за днешния футболен двубой:

Сибир Новосибирск

Футболистите на Сибир Новосибирск са на 6-то място във временното подреждане с актив от 29 точки, след 8 победи, 5 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните 18 срещи имат положителна голова разлика 32-21 гола. У дома Сибир Новосибирск е играл 10 срещи до момента, в които е записал 6 победи, 4 равенства и все още няма поражение у дома, при голова разлика 19-8.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия, футболистите на Сибир Новосибирск имат 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 11 вкарани и 7 получени гола.

Енисей Красноярск

Гостуващият отбор на Енисей Красноярск се намира на 5-та позиция в таблицата с общ актив от 31 точки, постигнати след 9 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 двубоя има голова разлика 24-18 гола. Далеч от дома тима е играл 8 срещи, в които е записал 4 победи, едно равенство и 3 загуби при обща голова разлика 9-10.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия, футболистите на Енисей Красноярск имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 10 вкарани и 8 получени гола.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на Сибир Новосибирск е с 3 поредни успеха в Русия и 4 мача без загуба, а на своя стадион постигна победа с 2-1 над Жемчужина Сочи в предишния си двубой и все още е непобеден у дома.

Съставът на гостите победи с 2-1 като гост Факел Воронеж в последната си среща в шампионата на Русия след 2 поредни загуби и има 4 победи, 1 равенство и само 1 загуба в последните си 6 визити.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.65 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.