Обосновани Футболни Прогнози

ФК Еспоо - ПоПа Пори

9 Юли 2011 - 16:00
ФК Еспоо
ПоПа Пори
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.46
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 11-ия кръг на футболното първенство във Финландската Икьонен между ФК Еспоо и ПоПа Пори.

Информация за днешния мач:

ФК Еспоо

Домакините са 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 8 точки, записани след 2 победи, 2 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 10 мача са успели да вкарат 9 попадения във вратата на противниците си и са получили 20 гола в мрежата си. Като домакин отбора е играл 5 срещи, в които има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби при голова разлика 4-6.

В предишните си 6 двубоя в първенството, състава на ФК Еспоо има на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 9.

ПоПа Пори

Отборът на гостите от ПоПа Пори е на 13-то последно място в класирането с 4 точки, натрупани след 1 победа, 1 равенство и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните 10 мача има отрицателна голова разлика 7-22. При визитите си тима е изиграл 6 мача до момента, в които има една победа, едно равенство и 4 загуби, реализирал е 4 попадения във вратата на посрещащите го състави и е позволил да му вкарат 11 гола в мрежата.

В последните си 6 официални срещи в Икьонен, състава на ПоПа Пори е записал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 5 вкарани и 13 получени гола.

ФК Еспоо - ПоПа Пори - преки двубои

В последните 2 двубоя между двата противника, ФК Еспоо е има една победа, а отбора на ПоПа Пори също е спечелил една победа, при обща голова разлика 1-6. В предишната среща у дома, играчите на ФК Еспоо победиха с 1-01 ПоПа в среща от миналогодишното първенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 успеха в шампионата, последният ок които с 3-2 при гостуването си на Хаменлина, а у дома постигна първата си победа в предишната си среща с 2-1 над състава на ПК-35 Хелзинки.

Отборът на гостите е с 2 поражения в първенството, губейки в последния кръг с 0-2 у дома от Оулу Палосеура, а далеч от дома загуби с 1-3 от Викингит Хелзинки в последната си среща след два мача без поражение на чужд терен.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.46 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.