Обосновани Футболни Прогнози

Филкир Рейкявик - КР Рейкявик

10 Юли 2011 - 23:00
Филкир Рейкявик
КР Рейкявик
Прогноза: 2
Коефициент: 1.80
0 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата от 10-ия кръг на футболния шампионат в Исландската Висша Лига между тимовете на Филкир Рейкявик и КР Рейкявик.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Филкир Рейкявик

Домакините от Филкир Рейкявик заемат 6-та позиция в таблицата с временното подреждане с 14 точки, събрани след 4 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 мача са отбелязали 14 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 15 попадения в собствената си мрежа. На домашна сцена тима на Филкир Рейкявик е изиграл 5 мача до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-6.

В последните си 6 двубоя в първенството, футболистите на Филкир Рейкявик са постигнали 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 10 гола и са допуснали 11 попадения от играчите на съперниците си.

КР Рейкявик

Гостуващият тим на КР Рейкявик е 2-ри в таблицата с временното класиране с общ сбор от 20 точки, след 6 победи и 2 равенства, като отбора все още не е допуснал загуба от старта на шампионата, а в изиграните общо 8 срещи е отбелязал 17 гола и е позволил да му вкарат 6 гола в собствената мрежа. Като гост тима е изиграл 5 мача, в които е записал 4 победи, едно равенство и все още няма поражение навън, при обща голова разлика 11-4.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството, отбора на КР Рейкявик е записал 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика вкарани 13 и получени 3 гола.

Филкир Рейкявик - КР Рейкявик - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, съставът на Филкир Рейкявик е спечелил една победа, отбора на КР Рейкявик е записал 3 успеха, а един мач е завършил реми, при общо голово съотношение 7-13. В последните 2 срещи у дома, играчите на Филкир Рейкявик нямат победа, при едно равенство и 1 загуба, губейки миналогодишното си домакинство срещу КР Рейкявик с 1-4 през Август 2010 година.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините от Филкир Рейкявик допусна загуба в предишната си среща в първенството на Исландия с 1-4 при гостуването си на Стярнан Гардабаер след 3 мача без поражение, а у дома постигна реми 1-1 с Тор Акурейри в предишната си среща след 2 поредни победи и е вече с 4 мача без загуба на своя стадион.

Тимът на КР Рейкявик е в серия от 3 последователни победи в шампионата на Исландия с общ резултат 7-1, а при гостуванията си е с 2 последователни успеха - 2-1 над Фрам Рейкявик и 3-0 над Гриндавик в последната си визита.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.80 Резултат: 0 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.