Обосновани Футболни Прогнози

Викингит Хелзинки - ХИФК Хелзинки

21 Юли 2011 - 18:30
Викингит Хелзинки
ХИФК Хелзинки
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
4 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните състави на Викингит Хелзинки и ХИФК Хелзинки от поредния кръг на футболното първенство в Финландската Икьонен.

Информация за днешния двубой:

Викингит Хелзинки

Играчите на състава домакин са 6-ти в класирането с актив от 20 точки, записани след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 12 двубоя са успели да вкарат 19 попадения и са получили 16 гола във вратата си. У дома Викингит Хелзинки е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба при обща голова разлика 11-8.

В последните си 6 изиграни мача в първенството, футболистите на Викингит Хелзинки имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 9 попадения и са допуснали 7 гола в своята врата.

ХИФК Хелзинки

Тимът на гостите от ХИФК Хелзинки е 8-ми във временното подреждане с 14 точки след 4 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 12 двубоя има положителна голова разлика 17-14 гола. Като гост тима е играл 5 двубоя досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 3 загуби, отбелязал е 5 попадения в противниковата врата и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Икьонен, отбора на ХИФК Хелзинки е постигнал една победа, 1 равенство и 4 загуби при голова разлика 8 вкарани и 8 получени гола.

Викингит Хелзинки - ХИФК Хелзинки - директни срещи

В предишната среща между двата съперника, играна през Април тази година, отбора на ХИФК Хелзинки спечели с 3-2 домакинството си срещу Викингит.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Викингит Хелзинки стигна до реми 1-1 срещу ФК Еспоо у дома в предишната си среща в първенството на Финландия след 3 поредни успеха на своя стадион и е в серия от 2 срещи без победа в шампионата.

Съставът на ХИФК Хелзинки е в серия от 4 последователни загуби в шампионата, а далеч от дома е с 2 последователни загуби - 0-1 от ФК Лахти и 2-3 от ПК-35 Хелзинки.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.