Обосновани Футболни Прогнози

Оливейрензе - Фреамунде

18 Февруари 2015 - 17:00
Оливейрензе
Фреамунде
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния двубой между съставите на Оливейрензе и Фреамунде от 28-ия кръг на текущият футболен шампионат в Сегунда Лига на Португалия. Играчите на Оливейрензе излизат срещу Фреамунде на своя стадион.

Информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Оливейрензе

Футболистите на отбора домакин са на трето място в таблицата с актив от 46 точки, след 13 победи, 7 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 27 срещи имат положителна голова разлика 35-34. Като домакин тимът е изиграл 14 срещи до момента, в които е записал 9 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 20-12.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Оливейрензе има на сметката си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 8-13.

Фреамунде

Гостуващият отбор на Фреамунде заема 4-то място в таблицата с временното класиране с актив от 45 точки, събрани след 12 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 27 мача има положителна голова разлика 30-17. Навън тимът е играл 13 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 15-9.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Фреамунде са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-6.

Оливейрензе - Фреамунде - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата съперника, отборът на Оливейрензе има постигнати 3 победи, а тима на Фреамунде има постигнати 2 победи, при общо голово съотношение 6-7. В последните 2 срещи на своя терен с Фреамунде, играчите на Оливейрензе имат 2 успеха.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на Оливейрензе има загуба в предишната си среща в първенството на Португалия, а у дома е в серия от 3 последователни успеха.

Отборът на Фреамунде постигна успех в предишната си среща в Португалия, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.