Обосновани Футболни Прогнози

Волфсбург - Херта Берлин

22 Февруари 2015 - 18:30
Волфсбург
Херта Берлин
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболната среща от 22-ия кръг на футболния шампионат в Германия в Бундеслига между футболните отбори на Волфсбург и Херта Берлин.

Накратко информацията за предстоящия сблъсък:

Волфсбург

Домакините от Волфсбург са 2-ри в класирането със събрани 44 точки, събрани след 13 победи, 5 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя са реализирали 46 гола и са позволили да им вкарат 23 попадения в собствената врата. У дома Волфсбург е играл 11 двубоя, в които е записал 9 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 25-7.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Вълците имат на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 17-9.

Херта Берлин

Отборът на гостите от Херта Берлин е 17-ти във временното класиране с актив от 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача е отбелязал 26 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 40 гола в мрежата си. Като гост отборът има 10 мача досега, в които има 2 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 15-22.

В предишните си 6 официални срещи в Бундеслига играчите на Старата дама са записали една победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали 6 попадения и са им вкарали 14 гола.

Волфсбург - Херта Берлин - преки мачове

В предишните 5 играни срещи между двата съперника, Волфсбург е постигнал 3 успеха, а отбора на Херта Берлин има постигнати 2 победи, при общо голово съотношение 10-6. В последните 2 срещи у дома срещу Херта Берлин, футболистите на Волфсбург имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 последователни успеха в първенството на Германия, а на своя стадион е с 3 последователни победи.

Отборът на гостите има неуспех в последния кръг в Германия, а на чужд терен постигна победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.