Обосновани Футболни Прогнози

Валансиен - Шамоа Ниор

20 Февруари 2015 - 21:00
Валансиен
Шамоа Ниор
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните отбори на Валансиен и Шамоа Ниор от 25-ия кръг на текущото първенство в Лига 2 на Франция. Футболистите на Валансиен излизат срещу гостуващия футболен отбор на Шамоа Ниор на домашния си стадион Стад дьо Нюнжесе.

Факти и статистика за предстоящия мач:

Валансиен

Играчите на отбора домакин са 17-ти в таблицата с 25 точки, събрани след 7 победи, 4 равенства и 13 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 24 мача имат голова разлика 20-36. Като домакин отборът има 12 мача, в които има 4 победи, 2 равенства и 6 загуби, отбелязал е 12 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 18 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 отборът на Валансиен има записани 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 11 гола.

Шамоа Ниор

Гостуващият състав на Шамоа Ниор се намира на 16-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 25 точки, от 4 победи, 13 равенства и 7 загуби от старта на първенството, като в изиграните 24 мача има отрицателна голова разлика 21-27. Далеч от дома тимът има 12 двубоя до момента, в които е записал една победа, 7 равенства и 4 загуби, при голова разлика 9-14.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига 2 отборът на Шамоа Ниор има записани 5 равенства и една загуба и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 5 вкарани и 7 получени гола.

Валансиен - Шамоа Ниор - директни срещи

В последната среща между двата съперника, тимът на Валансиен няма спечелена нито една победа, а отбора на Шамоа Ниор има постигнатa една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Валансиен записа равенство в предишния си двубой в първенството на Франция, а у дома е в серия от 3 поредни загуби.

Тимът на гостите от Шамоа Ниор е с 2 поредни равенствa в шампионата на Франция, а при визитите си е в серия от 4 поредни равни срещи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.