Обосновани Футболни Прогнози

Метц - Гингам

15 Февруари 2015 - 18:00
Метц
Гингам
Прогноза: X2
Коефициент: 1.53
0 - 2
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от двубоя между Метц и Гингам от 25-ия кръг на настоящето първенство в Франция в турнира Лига 1. Треньорът на домакините Албер Картие извежда своите футболисти срещу играчите на Гингам на домашния си стадион.

Информацията за днешния футболен сблъсък:

Метц

Метц заемат 20-то място в класирането с общ сбор от 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и 13 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 24 мача имат голова разлика 19-34. Като домакин съставът е играл 11 двубоя, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-12.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Метц е постигнал 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при голова разлика 2-8.

Гингам

Гостуващият тим на Гингам е 10-ти във временното подреждане с общ актив от 32 точки, от 10 победи, 2 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача има отрицателна голова разлика 28-36. При визитите си отборът е играл 11 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 6 загуби, отбелязал е 11 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Гингам имат в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 9 гола и получени 6 гола.

Метц - Гингам - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата съперника, Метц е спечелил 2 победи, Гингам е спечелил 1 победа, а 2 срещи са завършили реми, при обща голова разлика 7-6. В последните 2 мача пред своите фенове срещу състава на Гингам, футболистите на Метц нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Метц допусна неуспех в предишния си мач в шампионата на Франция, а на своя стадион записа реми в предишната си среща.

Тимът на гостите от Гингам постигна победа в последната си среща в първенството на Франция, а далеч от дома постигна реми в предишния си двубой.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.