Обосновани Футболни Прогнози

Хъдърсфийлд - Рединг

24 Февруари 2015 - 21:45
Хъдърсфийлд
Рединг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 0
позната футболни прогнози

След вчерашната прогноза днес мисля да анализирам сблъсъка между футболните тимове на Хъдърсфийлд и Рединг от поредния кръг на настоящият сезон в Чемпиъншип на Англия. Териерите излизат срещу Рединг на Галфарм Стейдиъм.

Но стига общи приказки време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Хъдърсфийлд

Играчите на Хъдърсфийлд са на 16-то място в таблицата с 39 точки, записани след 10 победи, 9 равенства и 13 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 32 мача са реализирали 41 гола във вратата на противниците си и са получили 53 попадения в собствената мрежа. Като домакин съставът има 16 двубоя, в които има 6 победи, 5 равенства и 5 загуби, отбелязал е 21 гола в противниковата мрежа и е допуснал 21 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Териерите са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 8 гола.

Рединг

Отборът на гостите от Рединг заема 13-та позиция в таблицата с временното класиране със събрани 40 точки, събрани след 11 победи, 7 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 мача е успял да отбележи 36 гола и е инкасирал 46 гола в своята мрежа. На чужд терен тимът има 16 мача до момента, в които има 4 победи, 4 равенства и 8 загуби, при голова разлика 15-30.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип футболистите на Кралете са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали 5 гола и са инкасирали 4 попадения.

Хъдърсфийлд - Рединг - преки двубои

В предишните 3 играни двубоя между двата отбора, Хъдърсфийлд има постигнатa 1 победа, отбора на Рединг също е спечелил 1 победа, а в един мач двата тима са завършили наравно, при общо голово съотношение 3-3. В последната среща у дома с Кралете, футболистите на Хъдърсфийлд нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Хъдърсфийлд е с 2 равни срещи в Англия, а при домакинствата си стигна до равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите от Рединг постигна успех в последната си среща в шампионата, а при визитите си е в серия от 2 последователни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.