Обосновани Футболни Прогнози

Олфритън Таун - Линкълн Сити

3 Февруари 2015 - 21:45
Олфритън Таун
Линкълн Сити
Прогноза: X2
Коефициент: 1.38
отложен

Прогнозата днес е за футболния мач между Олфритън Таун и Линкълн Сити от 32-ия кръг на настоящето първенство в Англия в турнира Конференция. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Линкълн Сити.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия двубой:

Олфритън Таун

Играчите на тима домакин се намират на 21-во място в таблицата с временното класиране с 27 точки, натрупани след 8 победи, 3 равенства и 19 загуби от началото на първенството, като в изиграните 30 двубоя имат голова разлика 31-61. На домашна сцена Олфритън Таун е играл 13 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 7 загуби, реализирал е 19 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 27 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Конференция отборът на Олфритън Таун има в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 10-16.

Линкълн Сити

Съставът на гостите от Линкълн Сити е 9-ти в таблицата с 48 точки, записани след 14 победи, 6 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 32 двубоя е реализирал 53 попадения в противниковата врата и е получил 54 попадения във вратата си. Навън съставът е играл 15 двубоя, в които има 3 победи, 3 равенства и 9 загуби, при обща голова разлика 21-36.

В предишните си 6 официални срещи в Конференция футболистите на Линкълн Сити са записали 3 победи и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 12 получени гола.

Олфритън Таун - Линкълн Сити - преки двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Олфритън Таун е спечелил една победа, състава на Линкълн Сити е записал 3 победи, а един мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 6-11. В предишните 2 двубоя у дома с Линкълн Сити, играчите на Олфритън Таун нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Олфритън Таун има загуба в последния кръг в първенството, а у дома допусна неуспех в предишната си среща.

Съставът на гостите постигна успех в последния кръг в шампионата, а при визитите си е в серия от 3 поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.38 Резултат: отложен

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.