Обосновани Футболни Прогнози

Спортинг Брага Б - Академико Визеу

25 Февруари 2015 - 17:00
Спортинг Брага Б
Академико Визеу
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.38
2 - 1
позната футболни прогнози

Днес вниманието ми бе привлечено от футболния двубой от 30-ия кръг на шампионата в Португалия в Сегунда Лига между съставите на Спортинг Брага Б и Академико Визеу.

Време е за фактите за предстоящия футболен двубой:

Спортинг Брага Б

Домакините са на 23-та позиция във временното класиране с 27 точки, записани след 6 победи, 11 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 29 двубоя са реализирали 33 попадения и са инкасирали 42 гола във вратата си. Като домакин отборът е играл 15 мача до момента, в които има 5 победи, 4 равенства и 6 загуби, отбелязал е 22 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 23 попадения в своята врата.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Спортинг Брага Б е постигнал 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са записали в противниковата врата 5 попадения и са инкасирали 8 гола от играчите на своите съперници.

Академико Визеу

Гостуващият състав на Академико Визеу се намира на 13-то място във временното класиране с 39 точки, от 10 победи, 9 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача има голова разлика 36-34. При визитите си съставът е изиграл 14 мача, в които има 3 победи, 6 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 18-23.

В предишните си 6 официални срещи в Сегунда Лига тимът на Академико Визеу има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 5 гола.

Спортинг Брага Б - Академико Визеу - директни мачове

В последните 3 изиграни сблъсъка между двата състава, Спортинг Брага Б има спечелени 2 победи, отбора на Академико Визеу не е спечелил нито една победа, а 1 мач е завършил реми, при общо голово съотношение 3-1. В последната среща на своя терен срещу отбора на Академико Визеу, Домакините от Спортинг Брага Б са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Спортинг Брага Б е в серия от 2 последователни ремита в първенството, а при домакинствата си стигна до равенство в предишния си мач.

Съставът на гостите от Академико Визеу допусна поражение в последния си двубой в първенството на Португалия, а на чужд терен допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.38 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.