Обосновани Футболни Прогнози

Аданаспор - Газиантеп ББ

16 Февруари 2015 - 19:00
Аданаспор
Газиантеп ББ
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
3 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще се разгледам футболния сблъсък от 21-ия кръг на настоящето футболно първенство в ТФФ Първа Лига на Турция между футболните състави на Аданаспор и Газиантеп ББ. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Газиантеп ББ на своя стадион.

Стига приказки време е за статистиката за днешния футболен сблъсък:

Аданаспор

Аданаспор заемат 13-та позиция във временното подреждане със събрани 22 точки, натрупани след 5 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя са вкарали 23 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 30 гола в мрежата си. На домашна сцена съставът на Аданаспор е изиграл 9 срещи досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е получил 17 гола във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в ТФФ Първа Лига отборът на Тигрите от Торос е постигнал 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 6-3.

Газиантеп ББ

Тимът на гостите от Газиантеп ББ е 14-ти в таблицата с актив от 20 точки, записани след 4 победи, 8 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 19 срещи е вкарал 21 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 28 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 10 срещи, в които е записал 2 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 12-18.

В последните си 6 официални мача в ТФФ Първа Лига съставът на Газиантеп ББ е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 9 гола.

Аданаспор - Газиантеп ББ - директни мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата тима, отборът на Аданаспор е записал 2 победи, отбора на Газиантеп ББ няма постигната нито една победа, а в 3 срещи двата състава не са успели да се победят, при обща голова разлика 9-3. В последните 2 срещи на своя стадион с Соколите, футболистите на Аданаспор имат 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините от Аданаспор е в серия от 2 равенствa в шампионата на Турция, а у дома стигна до равенство в последния си двубой.

Тимът на гостите е с 3 загуби в първенството на Турция, а на чужд терен е в серия от 2 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.