Обосновани Футболни Прогнози

Наполи - Удинезе

8 Февруари 2015 - 16:00
Наполи
Удинезе
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на футболния сезон в Серия А на Италия между футболните тимове на Наполи и Удинезе. Треньорът на домакините Рафа Бенитес извежда своите футболисти срещу Удинезе на домашния си стадион.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния сблъсък:

Наполи

Футболистите на отбора домакин се намират на трето място във временното подреждане с актив от 39 точки, постигнати след 11 победи, 6 равенства и 4 загуби от старта на сезона, като в изиграните 21 срещи имат голова разлика 38-26. На домашна сцена тимът има 10 срещи, в които има 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, отбелязал е 23 попадения във вратата на гостуващите състави и е получил 16 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Сините е записал 5 победи и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите противници 12 попадения и са инкасирали 6 гола от играчите на съперниците си.

Удинезе

Отборът на гостите от Удинезе е на 12-то място във временното класиране с актив от 28 точки, от 7 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 21 мача има голова разлика 25-27. Далеч от дома тимът е играл 10 мача досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 9 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 14 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Бяло-черните имат на сметката си 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на съперниците си 7 гола и са получили 7 попадения от играчите на своите съперници.

Наполи - Удинезе - преки двубои

В последните 5 играни срещи между двата противника, Наполи има постигнатa една победа, отбора на Удинезе също е постигнал една победа, а 3 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 6-6. В предишните 2 срещи у дома срещу Бяло-черните, играчите на Наполи са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Наполи е в серия от 3 последователни успеха в шампионата на Италия, а на собствения си стадион постигна успех в предишния си мач.

Тимът на Удинезе постигна равенство в предишната си среща в шампионата на Италия, а при визитите си постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.