Обосновани Футболни Прогнози

ФХ Хафнарфьордур - Филкир Рейкявик

8 Май 2014 - 22:15
ФХ Хафнарфьордур
Филкир Рейкявик
Прогноза: 1
Коефициент: 1.33
3 - 0
позната футболни прогнози

За днес ще разгледам двубоя между ФХ Хафнарфьордур и Филкир Рейкявик от 2-ия кръг на текущото първенство в Исландия в Висша Лига.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната среща:

ФХ Хафнарфьордур

ФХ Хафнарфьордур са на 5-та позиция във временното класиране с една записана точка, след 1 равенство, като имат голова разлика 1-1. У дома ФХ Хафнарфьордур е изиграл 1 двубой досега, в който е записал 1 равенство, реализирал е едва един гол във вратата на съперниците си и е получил само един гол в своята мрежа.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на ФХ Хафнарфьордур има записани 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 13-6.

Филкир Рейкявик

Гостуващият отбор на Филкир Рейкявик заема 10-та позиция във временното класиране с нула точки след 1 загуба, като е вкарал 0 попадения в мрежата на съперниците си и е инкасирал 1 гола в собствената врата. Навън отборът е играл един мач, в който е записал една загуба, като все още не е успял да се разпише в мрежата на приемащите го отбори и е позволил да му отбележат само един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига футболистите на Филкир Рейкявик имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 9 получени гола.

ФХ Хафнарфьордур - Филкир Рейкявик - директни двубои

В последните 5 изиграни мача между двата противника, ФХ Хафнарфьордур е спечелил 5 успеха, а състава на Филкир Рейкявик няма нито една победа, при обща голова разлика 17-4. В предишните 2 срещи пред своите фенове с състава на Филкир Рейкявик, Домакините от ФХ Хафнарфьордур са постигнали 2 победи.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините постигна реми в предишния си мач в Исландия, а на собствения си стадион записа равенство в предишната си среща.

Отборът на гостите допусна неуспех в предишната си среща в Исландия, а като гост има поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.33 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.