Обосновани Футболни Прогнози

Спартак Семей - Актобе

24 Май 2014 - 11:00
Спартак Семей
Актобе
Прогноза: 2
Коефициент: 1.33
0 - 1
позната футболни прогнози

Днес ще разгледам двубоя от 13-ия кръг на сезона в Висша Лига на Казахстан между футболистите на Спартак Семей и Актобе. Спартак Семей посрещат на своя стадион гостуващия отбор на Актобе.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Спартак Семей

Домакините са 12-ти в таблицата с временното класиране с актив от 3 точки, след 3 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните 12 двубоя са реализирали 7 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 29 гола в мрежата си. У дома съставът има 5 мача, в които е записал 3 равенства и 2 загуби и все още са без победа у дома, при голова разлика 4-8.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Спартак Семей имат в актива си 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при голова разлика 5 вкарани и 19 получени гола.

Актобе

Гостуващият тим на Актобе е водач във временното подреждане с 29 точки, след 9 победи, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните 12 двубоя има голова разлика 22-3. Навън тимът е играл 6 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и една загуба, отбелязал е 7 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат 3 попадения в собствената мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Актобе е записал 6 победи и показват, че са в превъзходна форма, при голова разлика 15-1.

Спартак Семей - Актобе - директни срещи

В последната среща между двата състава, тимът на Спартак Семей няма спечелена нито една победа, а отбора на Актобе има постигнатa 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините е в серия от 3 поражения в шампионата на Казахстан, а у дома допусна неуспех в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Актобе е с 6 поредни успеха в първенството, а на чужд терен е в серия от 2 последователни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.