Обосновани Футболни Прогнози

Еркулес - Луго

25 Май 2014 - 18:00
Еркулес
Луго
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния мач между футболните отбори на Еркулес и Луго от поредния кръг на първенството в Испания в турнира Сегунда Дивисион.

Предоставям факти и статистика за предстоящия двубой:

Еркулес

Еркулес са на 22-ро място във временното подреждане с 41 точки, натрупани след 10 победи, 11 равенства и 18 загуби през сезона, като в изиграните общо 39 срещи са успели да реализират 42 гола и са инкасирали 59 гола в собствената мрежа. У дома тимът е играл 19 мача до момента, в които е записал 6 победи, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 20-20.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Еркулес е записал само 6 поражения, което ясно показва моментната форма на състава, при голова разлика 6 вкарани и 12 получени гола.

Луго

Гостуващият състав на Луго е на 13-та позиция във временното класиране с общ сбор от 50 точки, натрупани след 13 победи, 11 равенства и 15 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 39 срещи е вкарал 39 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 46 попадения в мрежата си. Като гост съставът има 19 мача досега, в които има 4 победи, 6 равенства и 9 загуби, при голова разлика 12-25.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Луго има на сметката си 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са записали в вратата на противниците си 6 гола и са инкасирали 9 попадения от противниковите тимове.

Еркулес - Луго - преки срещи

В последните 3 изиграни двубоя между двата съперника, отборът на Еркулес има записани 2 успеха, а отбора на Луго има постигнатa 1 победа, при общо голово съотношение 6-2. В предишната среща у дома срещу Луго, футболистите на Еркулес имат една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е с 6 поредни загуби в първенството, а на собствения си терен е с 3 последователни поражения.

Отборът на Луго е с 2 поредни поражения в шампионата, а далеч от дома е с 4 последователни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.