Обосновани Футболни Прогнози

Атлон Таун - Слиго Роувърс

20 Май 2014 - 21:45
Атлон Таун
Слиго Роувърс
Прогноза: 2
Коефициент: 1.29
0 - 2
позната футболни прогнози

Днеска ще се изиграе футболния двубой между футболните тимове на Атлон Таун и Слиго Роувърс от поредния кръг на текущото футболно първенство в Ирландия във Висшата Дивизия.

Ето и фактите за предстоящата футболна среща:

Атлон Таун

Футболистите на тима домакин са 12-ти в класирането само с 1 записана точка, след 1 равенство и 11 загуби от началото на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните 12 двубоя имат отрицателна голова разлика 9-28. У дома съставът на Атлон Таун е играл 5 мача, в които има 1 равенство и 4 загуби и все още няма победа у дома, при обща голова разлика 2-11.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Атлон Таун е записал 1 равенство и 5 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 3 вкарани и 11 получени гола.

Слиго Роувърс

Тимът на гостите от Слиго Роувърс е на 5-то място във временното класиране със събрани 18 точки, натрупани след 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от старта на първенството, като в изиграните 12 мача е отбелязал 19 попадения и е допуснал 9 попадения в мрежата си. Навън отборът има 6 мача, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-4.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Дивизия тимът на Слиго Роувърс има записани 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 16 вкарани и 3 получени гола.

Атлон Таун - Слиго Роувърс - преки мачове

В предишният сблъсък между двата отбора, Атлон Таун няма спечелена нито една победа, а тима на Слиго Роувърс е постигнал една победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Атлон Таун допусна загуба в последния си мач в първенството на Ирландия, а на своя стадион стигна до реми в предишния си двубой.

Отборът на Слиго Роувърс има победа в последната си среща в шампионата на Ирландия, а като гост е с 2 поредни успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.