Обосновани Футболни Прогнози

Орхус - Одензе

5 Май 2014 - 20:00
Орхус
Одензе
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се изиграе футболния мач между футболните отбори на Орхус и Одензе от 30-ия кръг на текущият сезон в Дания в Суперлига.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

Орхус

Домакините са 12-ти в класирането с 29 точки, събрани след 8 победи, 5 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача имат отрицателна голова разлика 34-56. Като домакин GF е играл 14 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 9 загуби, при голова разлика 14-28.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Орхус имат на сметката си 6 последователни поражения, което красноречиво говори за моментната незадоволителна форма на състава, като са вкарали в противниковата врата 1 попадения и са допуснали 12 гола от противниковите футболни тимове.

Одензе

Отборът на гостите от Одензе е 8-ми в класирането с актив от 34 точки, след 8 победи, 10 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 29 мача има голова разлика 41-40. При визитите си отборът има 15 двубоя, в които има 4 победи, 5 равенства и 6 загуби, отбелязал е 19 гола в мрежата на противниците си и е позволил да му вкарат 17 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперлига футболистите на Раираните имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 8 гола и са допуснали 9 попадения от противниковите състави.

Орхус - Одензе - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, Орхус има постигнати 4 успеха, а отбора на Одензе е записал 1 победа, при обща голова разлика 15-11. В последните 2 срещи на своя терен с тима на Одензе, футболистите на Орхус са записали 1 победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Орхус е в серия от 6 поредни поражения в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 4 последователни загуби.

Съставът на Одензе е с 3 последователни поражения в Дания, а при гостуванията си има неуспех в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.