Обосновани Футболни Прогнози

Мариенлист - Кьоге

16 Май 2014 - 16:00
Мариенлист
Кьоге
Прогноза: 2
Коефициент: 1.36
2 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния двубой от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Дания в турнира Първа Дивизия между футболните тимове на Мариенлист и Кьоге.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешната футболна среща:

Мариенлист

Домакините от Мариенлист се намират на 12-то място в таблицата с временното класиране с общ актив от 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 23 загуби от започването на сезона, като в изиграните 27 срещи са вкарали 22 гола и са инкасирали 68 попадения в мрежата си. На своя стадион Мариенлист Център съставът е изиграл 13 двубоя, в които е записал 2 победи, едно равенство и 10 загуби, при обща голова разлика 13-29.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Мариенлист има записани 6 загуби, което ясно показва моментната незадоволителна форма на състава, при обща голова разлика 3-17.

Кьоге

Гостуващият тим на Кьоге е 6-ти в класирането с актив от 41 точки, от 11 победи, 8 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 27 двубоя е реализирал 32 попадения и е получил 24 попадения в своята мрежа. Като гост отборът е играл 13 мача до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, вкарал е 12 попадения в противниковата врата и е допуснал 13 гола в своята врата.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Кьоге има в актива си 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 4 гола.

Мариенлист - Кьоге - преки двубои

В предишните 2 изиграни двубоя между двата състава, отборът на Мариенлист няма записана нито една победа, Кьоге е постигнал една победа, а 1 мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 1-4. В последната среща на своя стадион срещу тима на Кьоге, Домакините от Мариенлист нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Мариенлист е с 6 поредни загуби в първенството, а у дома е с 4 поредни загуби.

Тимът на гостите допусна загуба в последния си мач в шампионата на Дания, а далеч от дома е в серия от 2 поредни ремита.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.36 Резултат: 2 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.