Обосновани Футболни Прогнози

Дьор ЕТО - Мезьокьовешд

31 Май 2014 - 21:00
Дьор ЕТО
Мезьокьовешд
Прогноза: 1
Коефициент: 1.29
5 - 0
позната футболни прогнози

Днеска попаднах на мача между футболните отбори на Дьор ЕТО и Мезьокьовешд от 30-ия кръг на текущият сезон в НП I на Унгария. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион ЕТО Парк своите играчи срещу Мезьокьовешд.

Факти и данни за днешния футболен сблъсък:

Дьор ЕТО

Домакините от Дьор ЕТО са втори в класирането със събрани 59 точки, постигнати след 17 победи, 8 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 двубоя имат положителна голова разлика 53-32. У дома Дьор ЕТО е играл 14 мача досега, в които има 9 победи, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 29-16.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Дьор ЕТО има на сметката си само победи и доказват, че са в превъзходна форма, при обща голова разлика 15-4.

Мезьокьовешд

Гостуващият тим на Мезьокьовешд е 15-ти във временното подреждане с актив от 24 точки, записани след 6 победи, 6 равенства и 17 загуби от старта на сезона, като в изиграните 29 мача е успял да отбележи 27 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 47 попадения в собствената врата. При гостуванията си отборът е играл 14 двубоя, в които има 2 победи, 3 равенства и 9 загуби, реализирал е 13 попадения в мрежата на съперниците си и е позволил да му отбележат 29 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в НП I футболистите на Мезьокьовешд имат записани 2 равенства и 4 загуби и нямат победа, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 8 гола.

Дьор ЕТО - Мезьокьовешд - директни двубои

В предишният сблъсък между двата противника, тимът на Дьор ЕТО не е спечелил нито 1 победа, а отбора на Мезьокьовешд е постигнал една победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е с 6 последователни успеха в шампионата на Унгария, а у дома е в серия от 4 победи.

Тимът на гостите записа реми в последния си двубой в първенството, а като гост е с 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.29 Резултат: 5 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.