Обосновани Футболни Прогнози

Уест Бромич - Сток Сити

11 Май 2014 - 17:00
Уест Бромич
Сток Сити
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между отборите на Уест Бромич и Сток Сити от 38-ия кръг на футболния шампионат в Премиършип на Англия.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия двубой:

Уест Бромич

Уест Бромич заемат 17-та позиция във временното класиране с 36 точки, натрупани след 7 победи, 15 равенства и 15 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 37 двубоя имат отрицателна голова разлика 42-57. На своя стадион тимът на Уест Бромич е играл 18 срещи до момента, в които има 4 победи, 9 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 23-25.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип отборът на Албирън е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са вкарали 6 гола и са им вкарали 9 попадения.

Сток Сити

Съставът на гостите от Сток Сити е 10-ти във временното подреждане с актив от 47 точки, натрупани след 12 победи, 11 равенства и 14 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 37 мача има отрицателна голова разлика 43-51. Като гост отборът е играл 18 срещи досега, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 11 загуби, вкарал е 16 гола в противниковата врата и е допуснал 34 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Сток Сити са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на противниците си 7 попадения и са получили 6 попадения от играчите на своите противници.

Уест Бромич - Сток Сити - директни мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Уест Бромич има записанa 1 победа, отбора на Сток Сити има спечелени 2 победи, а 2 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 2-3. В последните 2 срещи пред своите фенове с Грънчарите, футболистите на Уест Бромич нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на Уест Бромич е с 2 поредни загуби в първенството на Англия, а на собствения си терен има успех в последния си двубой.

Тимът на Сток Сити има успех в последната си среща в първенството на Англия, а при визитите си стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.