Обосновани Футболни Прогнози

Наполи - Верона

18 Май 2014 - 21:45
Наполи
Верона
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
5 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболния сблъсък от поредния кръг на футболното първенство в Серия А на Италия между Наполи и Верона.

Време е за фактите за днешната среща:

Наполи

Играчите на Наполи се намират на трета позиция във временното класиране с 75 точки, след 22 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 37 двубоя имат голова разлика 72-38. На домашна сцена Сините е играл 18 мача досега, в които има 12 победи, 4 равенства и 2 загуби, вкарал е 38 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 14 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Серия А футболистите на Адзурите са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 13-6.

Верона

Гостуващият състав на Верона е на 9-то място в таблицата с временното класиране с 54 точки, постигнати след 16 победи, 6 равенства и 15 загуби от началото на сезона, като в изиграните 37 срещи е вкарал 61 попадения във вратата на съперниците си и е инкасирал 63 попадения в своята мрежа. На чужд терен съставът е играл 18 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 9 загуби, отбелязал е 26 попадения във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 35 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия А играчите на Жълто-сините са постигнали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са разписали в противниковата мрежа 15 попадения и са инкасирали 11 попадения от противниковите отбори.

Наполи - Верона - преки срещи

В последният мач между двата състава, съставът на Наполи е постигнал една победа, а отбора на Верона няма спечелена нито една победа.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините е с 2 победи в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 3 поредни победи.

Тимът на гостите е с 2 последователни равенствa в Италия, а при визитите си стигна до реми в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 5 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.