Обосновани Футболни Прогнози

Странрар - Монтроуз

10 Март 2020 - 21:45
Странрар
Монтроуз
Прогноза: 2
Коефициент: 1.90
0 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните състави на Странрар и Монтроуз от поредния кръг на футболния сезон в Шотландия в Първа Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Монтроуз на Стеир Парк.

Но нека да разгледаме статистиката за днешния футболен двубой:

Странрар

Странрар са 10-ти в таблицата с 16 точки, след 2 победи, 10 равенства и 14 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 26 мача са успели да реализират 28 гола във вратата на съперниците си и са получили 56 попадения в своята мрежа. На своя терен Странрар има 11 срещи до момента, в които има 2 победи, 4 равенства и 5 загуби, отбелязал е 13 попадения в мрежата на гостуващите състави и е допуснал 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Лига съставът на Странрар има в актива си 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 11 гола.

Монтроуз

Отборът на гостите от Монтроуз е 5-ти в класирането с 44 точки, постигнати след 14 победи, 2 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 27 срещи има голова разлика 47-38. При гостуванията си отборът е изиграл 13 мача, в които е записал 5 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 18-19.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Монтроуз са постигнали 4 победи и 2 загуби, като са отбелязали 12 попадения и са инкасирали 8 гола.

Странрар - Монтроуз - преки мачове

В предишните 5 двубоя между двата отбора, отборът на Странрар няма постигната нито 1 победа, отбора на Монтроуз е записал 4 успеха, а в 1 мач двата съперника не са съумели да се победят, при обща голова разлика 6-13. В предишните 2 срещи на своя стадион с тима на Монтроуз, футболистите на Странрар нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините е с 2 последователни загуби в първенството, а на собствения си стадион е в серия от 2 ремита.

Отборът на Монтроуз постигна успех в последния кръг в Шотландия, а като гост е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.90 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.