Обосновани Футболни Прогнози

Клуж - Астра Гюргево

2 Март 2020 - 20:30
Клуж
Астра Гюргево
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
2 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 11-ия кръг на футболния шампионат в Румъния в турнира Група за Титлата между Клуж и Астра Гюргево. Треньора на домакините извежда на Д-р Константин Радулеску своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на Астра Гюргево.

Стига приказки време е за информацията за днешната футболна среща:

Клуж

Играчите на Клуж са водачи в класирането с общ актив от 50 точки, от 7 победи, 2 равенства и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните 10 мача имат положителна голова разлика 15-4. На собствения си терен съставът на Клуж е играл 5 мача досега, в които има 4 победи, едно равенство и нито една загуба у дома, отбелязал е 8 гола в противниковата врата и е допуснал 2 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Група за Титлата отборът на Клуж е постигнал 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 10-3.

Астра Гюргево

Отборът на гостите от Астра Гюргево е 5-ти в таблицата с временното подреждане с 27 точки, след 2 победи и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 10 двубоя е вкарал 6 гола в мрежата на противниците си и е получил 20 гола в своята мрежа. При гостуванията си тимът има 5 двубоя до момента, в които е записал една победа и 4 загуби, реализирал е само едно попадение във вратата на своите домакини и е допуснал 6 гола в мрежата си.

В последните си 6 мача в първенството тимът на Черните дяволи има в актива си 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика 5-12.

Клуж - Астра Гюргево - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата състава, отборът на Клуж има записани 4 победи, Астра Гюргево няма постигната нито една победа, а един мач е завършил наравно, при обща голова разлика 10-2. В последните 2 срещи у дома с Астра Гюргево, Домакините от Клуж са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Клуж допусна неуспех в последната си среща в Румъния, а у дома е с 2 последователни победи.

Съставът на Астра Гюргево има успех в предишната си среща в шампионата на Румъния, а като гост е в серия от 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.