Обосновани Футболни Прогнози

Табор Сежана - Триглав

5 Март 2020 - 16:00
Табор Сежана
Триглав
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък от поредния кръг на футболния сезон в Словения в турнира Първа Лига между футболистите на Табор Сежана и Триглав. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Триглав.

Стига приказки време е за фактите за днешната футболна среща:

Табор Сежана

Играчите на домакините от Табор Сежана се намират на 8-мо място във временното класиране с актив от 23 точки, натрупани след 6 победи, 5 равенства и 12 загуби от започването на първенството, като в изиграните 23 мача имат отрицателна голова разлика 25-36. Пред своите предани почитатели Табор Сежана е изиграл 12 двубоя, в които има 6 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 18 гола във вратата на противниците си и е допуснал 15 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Табор Сежана имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 9 получени гола.

Триглав

Гостуващият тим на Триглав е 6-ти в класирането с актив от 27 точки, от 8 победи, 3 равенства и 12 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 23 мача има голова разлика 31-51. При визитите си тимът е изиграл 12 мача досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 7 загуби, при голова разлика 13-28.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Триглав е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са вкарали в вратата на противниците си 9 попадения и са инкасирали 12 попадения от своите съперници.

Табор Сежана - Триглав - директни срещи

В предишните 2 играни срещи между двата състава, тимът на Табор Сежана има постигнатa 1 победа, а Триглав също е постигнал една победа, при общо голово съотношение 4-3. В последната среща пред своите привърженици срещу Триглав, Домакините от Табор Сежана имат една победа.

Текуща форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините записа реми в предишната си среща в първенството на Словения, а на своя стадион има успех в последната си среща.

Съставът на гостите от Триглав записа равенство в последния си двубой в Словения, а на чужд терен има победа в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.