Обосновани Футболни Прогнози

Ипсуич - Флийтууд Таун

3 Март 2020 - 21:45
Ипсуич
Флийтууд Таун
Прогноза: 1
Коефициент: 2.37
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днес ще се играе футболния двубой от 35-ия кръг на шампионата в Англия в турнира Първа Лига между Ипсуич и Флийтууд Таун. Треньора на домакините извежда на Портман Роуд своите играчи срещу Флийтууд Таун.

Стига приказки време е за фактите за днешния двубой:

Ипсуич

Домакините са 9-ти във временното класиране с общ сбор от 52 точки, постигнати след 14 победи, 10 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 34 двубоя имат голова разлика 46-34. Пред собствените си предани привърженици Трактористите е изиграл 15 срещи досега, в които има 6 победи, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 23 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 16 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Ипсуич има записани една победа, 1 равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Флийтууд Таун

Тимът на гостите от Флийтууд Таун е на 8-ма позиция във временното подреждане със събрани 55 точки, събрани след 15 победи, 10 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните 32 мача има положителна голова разлика 48-36. Като гост отборът има 15 мача, в които е записал 5 победи, 4 равенства и 6 загуби, вкарал е 23 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 23 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на Флийтууд Таун са записали 5 победи, 1 равенство и нито една загуба, при голова разлика 9-4.

Ипсуич - Флийтууд Таун - директни мачове

В последната среща между двата противника, Трактористите е записал 1 победа, а тима на Флийтууд Таун няма записана нито 1 победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Ипсуич е с 2 поредни поражения в Англия, а при домакинствата си има загуба в предишната си среща.

Отборът на Флийтууд Таун записа реми в предишния си двубой в Англия, а като гост стигна до реми в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.37 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.