Обосновани Футболни Прогнози

Хайдук Сплит - Динамо Загреб

4 Март 2020 - 20:00
Хайдук Сплит
Динамо Загреб
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.66
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между тимовете на Хайдук Сплит и Динамо Загреб от поредния кръг на шампионата в Първа Лига на Хърватска. Треньора на домакините извежда на Полюд своите футболисти срещу гостуващите играчи на Динамо Загреб.

Факти и данни за предстоящия футболен сблъсък:

Хайдук Сплит

Хайдук Сплит са на втора позиция в таблицата с актив от 45 точки, натрупани след 13 победи, 6 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 24 мача са отбелязали 41 попадения във вратата на съперниците си и са получили 19 гола в своята мрежа. На домашна сцена Майсторите от морето е изиграл 12 срещи досега, в които е записал 11 победи и една загуба, при голова разлика 28-8.

В предишните си 6 официални мача в Първа Лига играчите на Майсторите от морето са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 3 гола.

Динамо Загреб

Съставът на гостите от Динамо Загреб е водач в таблицата с временното класиране с 59 точки, натрупани след 19 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи е отбелязал 47 гола в противниковата врата и е получил 11 гола във вратата си. Като гост отборът е играл 11 мача, в които има 7 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 22-7.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига тимът на Динамо Загреб има записани 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 14-3.

Хайдук Сплит - Динамо Загреб - преки срещи

В последните 5 изиграни мача между двата състава, Белите е постигнал 1 победа, отбора на Динамо Загреб има постигнати 3 успеха, а в 1 мач двата състава са си поделили точките, при общо голово съотношение 3-6. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу Динамо Загреб, футболистите на Хайдук Сплит имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Хайдук Сплит записа равенство в предишния кръг в шампионата на Хърватска, а на собствения си стадион е в серия от 3 последователни успеха.

Отборът на Динамо Загреб е в серия от 2 успеха в Хърватска, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.66 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.