Обосновани Футболни Прогнози

Севиля - Осасуна

1 Март 2020 - 13:00
Севиля
Осасуна
Прогноза: 1
Коефициент: 1.45
3 - 2
позната футболни прогнози

За днес ще анализирам мача между тимовете на Севиля и Осасуна от поредния кръг на настоящият шампионат в Примера Дивисион на Испания. Треньорът на домакините Хулен Лопетеги извежда своите футболисти срещу Осасуна на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за днешния мач:

Севиля

Домакините от Севиля се намират на 4-та позиция във временното класиране със събрани 43 точки, натрупани след 12 победи, 7 равенства и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 25 срещи са отбелязали 34 попадения във вратата на противниците си и са инкасирали 25 гола в своята мрежа. На домашна сцена Севиля е изиграл 12 срещи, в които има 5 победи, 5 равенства и 2 загуби, отбелязал е 16 попадения в противниковата врата и е получил 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Севиля е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 7 получени гола.

Осасуна

Гостуващият състав на Осасуна е 12-ти във временното класиране със събрани 31 точки, събрани след 7 победи, 10 равенства и 8 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 25 срещи е реализирал 31 гола и е получил 35 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът е изиграл 12 срещи досега, в които е записал 3 победи, 5 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 12-15.

В предишните си 6 официални мача в Примера Дивисион тимът на Червените има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-10.

Севиля - Осасуна - преки срещи

В последните 5 срещи между двата противника, съставът на Севиля е спечелил 4 победи, отбора на Осасуна няма нито една победа, а 1 двубой е завършил реми, при обща голова разлика 14-6. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Осасуна, играчите на Севиля имат 2 победи.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините има успех в предишния кръг в първенството на Испания, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни равни срещи.

Отборът на Осасуна допусна поражение в предишната си среща в Испания, а при гостуванията си има победа в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.45 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.