Обосновани Футболни Прогнози

Белененсеш - Фамаликао

8 Март 2020 - 17:00
Белененсеш
Фамаликао
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 24-ия кръг на текущият футболен сезон в Примейра Лига на Португалия между футболните състави на Белененсеш и Фамаликао. Белененсеш приемат на домашния си терен противниковия футболен отбор на Фамаликао.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешната среща:

Белененсеш

Футболистите на Белененсеш са 13-ти в класирането с 25 точки, постигнати след 7 победи, 4 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи са реализирали 19 попадения във вратата на съперниците си и са получили 38 гола в собствената мрежа. На своя стадион Ещадио до Рестело съставът на Белененсеш е играл 11 срещи досега, в които е записал 4 победи, едно равенство и 6 загуби, отбелязал е 9 гола във вратата на гостуващите тимове и е позволил да му отбележат 19 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Белененсеш е постигнал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 7-7.

Фамаликао

Гостуващият отбор на Фамаликао заема 6-та позиция в таблицата с временното класиране с общ сбор от 36 точки, натрупани след 10 победи, 6 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 23 срещи е отбелязал 38 гола и е позволил да му вкарат 40 попадения в мрежата си. Навън отборът има 11 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 15-19.

В предишните си 6 официални двубоя в Примейра Лига тимът на Фамаликао има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 14 получени гола.

Белененсеш - Фамаликао - преки мачове

В последният мач между двата противника, Белененсеш не е записал нито една победа, а тима на Фамаликао е спечелил една победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Белененсеш постигна равенство в последната си среща в шампионата на Португалия, а на собствения си терен постигна победа в предишния си мач.

Тимът на Фамаликао има успех в предишната си среща в първенството на Португалия, а като гост допусна загуба в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.