Обосновани Футболни Прогнози

Нумансия - Расинг Сантандер

7 Март 2020 - 19:15
Нумансия
Расинг Сантандер
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да анализирам футболната среща между съставите на Нумансия и Расинг Сантандер от поредния кръг на текущият сезон в Сегунда Дивисион на Испания. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Нуево Естадио Лос Пахаритос своите футболисти срещу противниковия отбор на Расинг Сантандер.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Нумансия

Домакините от Нумансия са 12-ти в таблицата с временното подреждане с 38 точки, от 9 победи, 11 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните 30 двубоя имат положителна голова разлика 34-33. Пред своите фенове Рохийос е играл 15 двубоя до момента, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 17-9.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Рохийос има записани 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 4-9.

Расинг Сантандер

Гостуващият тим на Расинг Сантандер е на 22-ро място във временното класиране със събрани 25 точки, записани след 3 победи, 16 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните общо 30 двубоя има голова разлика 29-39. Далеч от дома отборът има 15 срещи, в които е записал една победа, 7 равенства и 7 загуби, вкарал е 10 попадения в противниковата врата и е позволил да му вкарат 20 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Расинг Сантандер имат записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 4 гола и са инкасирали 8 попадения.

Нумансия - Расинг Сантандер - директни срещи

В предишните 5 двубоя между двата отбора, тимът на Нумансия е записал 1 победа, Расинг Сантандер също е спечелил една победа, а в 3 двубоя двата противника са си поделили точките, при общо голово съотношение 4-4. В последните 2 срещи пред своите фенове с отбора на Зелено-белите, играчите на Нумансия са постигнали една победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Съставът на Нумансия е с 2 последователни загуби в Испания, а на своя стадион е в серия от 2 поредни равни срещи.

Тимът на Расинг Сантандер записа равенство в последната си среща в шампионата на Испания, а далеч от дома допусна неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.