Обосновани Футболни Прогнози

Брьондби - Лингби

30 Юли 2017 - 19:00
Брьондби
Лингби
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
5 - 3
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между футболните тимове на Брьондби и Лингби от 3-ия кръг на първенството в Дания в турнира Суперлига. Брьондби приемат на домашния си терен гостуващия отбор на Лингби.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Брьондби

Момчетата от западните покрайнини са 5-ти в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните 2 мача са успели да реализират 6 попадения в противниковата врата и са допуснали 3 попадения в мрежата си. Пред собствените си верни почитатели тимът на Брьондби има 1 двубой, в който има една победа, реализирал е 4 гола във вратата на противниците си и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Брьондби има в актива си 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 15 гола и получени 9 гола.

Лингби

Гостуващият състав на Лингби заема 9-та позиция в таблицата с 3 точки, след 1 победа и една загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 2 срещи има голова разлика 3-5. Навън съставът е играл 1 двубой досега, в който има 1 загуба, при голова разлика 1-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Суперлига тимът на Лингби има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на противниците си 7 попадения и са инкасирали 9 попадения от противниковите футболни състави.

Брьондби - Лингби - директни срещи

В предишните 5 мача между двата тима, отборът на Брьондби е спечелил 3 победи, а състава на Лингби е постигнал 2 успеха, при обща голова разлика 6-5. В предишните 2 срещи на своя терен срещу Лингби, играчите на Брьондби са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Брьондби има загуба в предишната си среща в шампионата, а при домакинствата си е с 2 успеха.

Тимът на гостите от Лингби има неуспех в предишната си среща в Дания, а при визитите си е в серия от 2 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 5 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.