Обосновани Футболни Прогнози

Сандефьорд - Стабек

2 Юли 2017 - 19:00
Сандефьорд
Стабек
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.42
1 - 2
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболната среща от 15-ия кръг на сезона в Норвегия в Типелиген между отборите на Сандефьорд и Стабек. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Сините на Комплет.но Арена.

Накратко информацията за предстоящия футболен сблъсък:

Сандефьорд

Домакините се намират на 9-то място във временното класиране с общ сбор от 18 точки, събрани след 5 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя са реализирали 16 попадения и са позволили да им отбележат 21 гола в собствената мрежа. На своя стадион Сандефьорд е изиграл 6 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, вкарал е 8 попадения в мрежата на своите гости и е допуснал 6 попадения в собствената врата.

В предишните си 6 официални срещи в Типелиген тимът на Момчетата е постигнал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4-11.

Стабек

Тимът на гостите от Стабек е 10-ти в таблицата с общ сбор от 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 6 загуби от започването на първенството, като в изиграните общо 14 двубоя е реализирал 20 гола в противниковата врата и е инкасирал 27 попадения в мрежата си. Като гост тимът е играл 6 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 8-14.

В предишните си 6 официални срещи в Типелиген тимът на Стабек има на сметката си една победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 7-18.

Сандефьорд - Стабек - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата тима, Момчетата няма нито една победа, състава на Стабек има спечелени 4 победи, а една среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 5-14. В предишните 2 двубоя у дома с състава на Стабек, Домакините от Сандефьорд нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на Сандефьорд стигна до равенство в последната си среща в първенството на Норвегия, а на собствения си терен постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите от Стабек е в серия от 4 поредни загуби в шампионата, а при гостуванията си е в серия от 2 поредни загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.42 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.