Обосновани Футболни Прогнози

Тор Акурейри - Лейкнир Фаскрудсфирди

11 Юли 2017 - 22:15
Тор Акурейри
Лейкнир Фаскрудсфирди
Прогноза: 1
Коефициент: 1.32
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата от 11-ия кръг на шампионата в Първа Дивизия на Исландия между футболистите на Тор Акурейри и Лейкнир Фаскрудсфирди.

Информацията за предстоящия сблъсък:

Тор Акурейри

Домакините от Тор Акурейри са 4-ти във временното класиране с актив от 15 точки, след 5 победи и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 10 двубоя са реализирали 16 попадения в противниковата врата и са допуснали 14 гола в собствената мрежа. На домашна сцена Тор Акурейри е играл 4 двубоя, в които е записал 3 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 8-5.

В последните си 6 мача в първенството съставът на Тор Акурейри има в актива си 4 победи и 2 загуби, като са записали в мрежата на противниците си 11 попадения и са допуснали 4 попадения от противниковите тимове.

Лейкнир Фаскрудсфирди

Гостуващият отбор на Лейкнир Фаскрудсфирди е 11-ти във временното класиране с 7 точки, събрани след 2 победи, 1 равенство и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 мача има отрицателна голова разлика 10-24. При визитите си отборът има 4 мача досега, в които има 4 последователни загуби, при голова разлика 0-12.

В предишните си 6 двубоя в първенството отборът на Лейкнир Фаскрудсфирди има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са вкарали 7 гола и са получили 14 гола.

Тор Акурейри - Лейкнир Фаскрудсфирди - директни двубои

В предишните 2 играни мача между двата противника, тимът на Тор Акурейри е постигнал една победа, а Лейкнир Фаскрудсфирди също има спечеленa 1 победа, при обща голова разлика 3-3. В последната среща у дома срещу отбора на Лейкнир Фаскрудсфирди, Домакините от Тор Акурейри са постигнали една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е с 2 победи в шампионата на Исландия, а у дома е с 3 успеха.

Съставът на Лейкнир Фаскрудсфирди е в серия от 2 загуби в Исландия, а далеч от дома е в серия от 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.32 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.