Обосновани Футболни Прогнози

Волунтари - Астра Гюргево

24 Юли 2017 - 21:00
Волунтари
Астра Гюргево
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
3 - 1
позната футболни прогнози

Днес мисля да анализирам двубоя от 3-ия кръг на футболния сезон в Лига I на Румъния между тимовете на Волунтари и Астра Гюргево.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

Волунтари

Играчите на тима домакин са на 13-та позиция в таблицата с 0 точки след 1 загуба, като имат голова разлика 1-2. Като домакин Волунтари все още няма изиграна среща досега, като все още не е успял да се разпише във вратата на съперниците си и все още не е допуснал нито един гол във вратата си.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Волунтари има записани 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 10 гола.

Астра Гюргево

Тимът на гостите от Астра Гюргево е 7-ми в таблицата с 3 точки, след 1 победа от старта на новия шампионат, като има положителна голова разлика 1-0. При гостуванията си отборът все още няма изиграна среща до момента, като все още не е отбелязал нито един гол в противниковата врата и все още не е получил нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига I съставът на Черните дяволи е постигнал само победи и доказват, че се намират отлична форма, като са разписали в мрежата на своите противници 12 попадения и са допуснали 3 попадения от футболистите на своите съперници.

Волунтари - Астра Гюргево - преки срещи

В предишните 4 двубоя между двата тима, Волунтари няма спечелена нито една победа, отбора на Астра Гюргево е спечелил 2 успеха, а в 2 срещи двата съперника не са успели да се победят, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 срещи у дома с Астра Гюргево, футболистите на Волунтари нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 последователни поражения в първенството, а на собствения си терен има загуба в последния си двубой.

Тимът на Астра Гюргево е в серия от 6 поредни успеха в Румъния, а при визитите си е с 4 поредни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.