Обосновани Футболни Прогнози

ОТП Оулу - ЯБК Якобстад

27 Юли 2017 - 19:00
ОТП Оулу
ЯБК Якобстад
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.83
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 13-ия кръг на шампионата в Каконен Група С на Финландия между съставите на ОТП Оулу и ЯБК Якобстад. ОТП Оулу излизат срещу играчите на ЯБК Якобстад на домашния си стадион.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия футболен сблъсък:

ОТП Оулу

Домакините са 12-ти в класирането с актив от 7 точки, постигнати след 1 победа, 4 равенства и 7 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 12 мача имат отрицателна голова разлика 8-22. Пред собствените си предани фенове ОТП Оулу е играл 6 мача досега, в които е записал 2 равенства и 4 загуби и все още са без победа у дома, вкарал е 4 попадения в противниковата мрежа и е получил 13 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Каконен Група С тимът на ОТП Оулу е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са записали в мрежата на своите противници 5 гола и са инкасирали 9 гола от противниковите футболни състави.

ЯБК Якобстад

Гостуващият състав на ЯБК Якобстад е 5-ти в таблицата с актив от 18 точки, от 5 победи, 3 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 12 мача има голова разлика 22-17. Като гост отборът има 5 срещи, в които е записал 2 равенства и 3 загуби и все още не е записал нито една победа навън, при голова разлика 1-9.

В последните си 6 мача в първенството съставът на ЯБК Якобстад е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 9 вкарани и 11 получени гола.

ОТП Оулу - ЯБК Якобстад - преки срещи

В предишната среща между двата състава, тимът на ОТП Оулу не е постигнал нито 1 победа, а отбора на ЯБК Якобстад е записал 1 победа.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от ОТП Оулу записа равенство в предишния си мач в шампионата на Финландия, а при домакинствата си е с 2 поражения.

Тимът на ЯБК Якобстад постигна успех в последния кръг в шампионата на Финландия, а далеч от дома е в серия от 3 поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.83 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.