Обосновани Футболни Прогнози

Ойпен - Зулте Варегем

29 Юли 2017 - 21:00
Ойпен
Зулте Варегем
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 5
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе насочено от сблъсъка между отборите на Ойпен и Зулте Варегем от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Първа Дивизия А на Белгия. Играчите на Ойпен излизат срещу гостуващите футболисти на Зулте Варегем на Кехрвег стадион.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Ойпен

Ойпен заемат 13-то място в таблицата с актив от 30 точки, натрупани след 8 победи, 6 равенства и 16 загуби през сезона, като в изиграните 30 мача имат голова разлика 40-64. У дома Ойпен е играл 15 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 5 равенства и 6 загуби, при голова разлика 24-32.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Ойпен има в актива си 3 победи и 3 загуби, като са разписали в противниковата врата 6 гола и са инкасирали 8 гола от противниковите футболни състави.

Зулте Варегем

Отборът на гостите от Зулте Варегем се намира на трето място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 54 точки, от 15 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 30 двубоя има положителна голова разлика 49-38. На чужд терен съставът е изиграл 15 мача до момента, в които е записал 7 победи, 2 равенства и 6 загуби, при голова разлика 26-28.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Зулте Варегем има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12 вкарани и 14 получени гола.

Ойпен - Зулте Варегем - преки двубои

В предишните 4 играни срещи между двата състава, Ойпен не е спечелил нито 1 победа, Зулте Варегем има записани 3 победи, а в една среща двата тима са завършили наравно, при общо голово съотношение 1-8. В последните 2 срещи на своя стадион с отбора на Зулте Варегем, Домакините от Ойпен нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините е в серия от 2 поражения в шампионата на Белгия, а у дома допусна неуспех в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна победа в последния кръг в шампионата, а на чужд терен има успех в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 5 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.