Обосновани Футболни Прогнози

Ал Наср Ел Тааден - Смоуха

13 Юли 2017 - 19:30
Ал Наср Ел Тааден
Смоуха
Прогноза: X2
Коефициент: 1.25
0 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболистите на Ал Наср Ел Тааден и Смоуха от 35-ия кръг на футболното първенство в Египет - Висша Лига. Играчите на Ал Наср Ел Тааден посрещат на противниковия отбор на Смоуха.

Накратко информацията за днешната среща:

Ал Наср Ел Тааден

Ал Наср Ел Тааден са на 17-та позиция в класирането с общ сбор от 26 точки, от 7 победи, 5 равенства и 21 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 33 мача имат отрицателна голова разлика 27-65. Като домакин Ал Наср Ел Тааден има 16 срещи досега, в които има 3 победи, едно равенство и 12 загуби, отбелязал е 11 попадения в противниковата мрежа и е получил 37 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Ал Наср Ел Тааден е записал 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 15 получени гола.

Смоуха

Отборът на гостите от Смоуха е 5-ти във временното подреждане със събрани 54 точки, от 14 победи, 12 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 33 срещи има положителна голова разлика 48-40. На чужд терен отборът е изиграл 16 мача до момента, в които има 6 победи, 6 равенства и 4 загуби, реализирал е 20 попадения в мрежата на посрещащите го състави и е допуснал 19 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Висша Лига тимът на Смоуха има в актива си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 7 вкарани и 7 получени гола.

Ал Наср Ел Тааден - Смоуха - преки срещи

В предишната среща между двата състава, съставът на Ал Наср Ел Тааден не е записал нито една победа, а отбора на Смоуха има спечеленa една победа.

Текуща форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините допусна поражение в последната си среща в шампионата, а на своя стадион има успех в предишната си среща.

Съставът на гостите от Смоуха допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Египет, а при гостуванията си има победа в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.