Обосновани Футболни Прогнози

Лехия Гданск - Краковия Краков

22 Юли 2017 - 19:00
Лехия Гданск
Краковия Краков
Прогноза: 1
Коефициент: 1.57
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните отбори на Лехия Гданск и Краковия Краков от 2-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Полша в турнира Екстракласа. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион ПГЕ Арена Гданск своите футболисти срещу противниковия отбор на Краковия Краков.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия футболен мач:

Лехия Гданск

Домакините се намират на втора позиция в класирането с 3 точки, след 1 победа от започването на новия шампионат, като са вкарали 2 попадения и са получили 0 гола във вратата си. На домашна сцена съставът все още няма изиграна среща до момента, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални двубоя в Екстракласа съставът на Бяло-зелените е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 7 получени гола.

Краковия Краков

Гостуващият състав на Краковия Краков е 7-ми във временното подреждане само с една точка, след 1 равенство, като има голова разлика 1-1. Навън съставът все още няма изиграна среща досега, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е допуснал нито един гол в собствената мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството играчите на Краковия Краков имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 10 получени гола.

Лехия Гданск - Краковия Краков - преки срещи

В последните 5 двубоя между двата състава, Бяло-зелените има записани 2 победи, а отбора на Краковия Краков е записал 3 победи, при обща голова разлика 7-9. В предишните 2 двубоя у дома срещу отбора на Краковия Краков, Домакините от Лехия Гданск имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Лехия Гданск постигна победа в последния кръг в първенството, а на своя стадион е с 2 последователни победи.

Отборът на гостите стигна до реми в предишната си среща в шампионата на Полша, а на чужд терен записа равенство в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.57 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.